Använd gärna mitt plugin

Portfoliopluginet som jag nämnde i föregående inlägg har blivit godkänt och finns nu uppe hos WordPress för den som vill prova att använda det. Allt som krävs är att du har en webbplats byggd i WordPress, och ett konto på Instagram.

Ladda ner pluginet via sidan som länkas till ovan, eller lägg till det via Tilläggsmenyn i WordPress. Sök på Portfolio Plugin så hittar du det.

I ett senare inlägg kommer jag beskriva hur installationen går till, och vilka valmöjligheter du som användare har om du vill använda pluginet.

Om du väljer att testa pluginet så skicka gärna feedback till mig om hur du tycker att det fungerar. Jag planerar nämligen att jobba vidare med detta och ha det som ett hobbyprojekt vid sidan av skolan. Alla idéer och tankar är otroligt värdefulla för mig 🙂